lunes, 3 de marzo de 2008

A tots els treballadors de l’antiga AGM CONTACTA, S.L

Les persones provinents de l’antiga AGM CONTACTA S.L que voluntàriament van demanar el prorrateig de les pagues extres, es van trobar que si havien tingut algun període de baixa mèdica, se’ls descomptava també en les pagues extres. Per tot això el passat 14 de desembre de 2007 es va presentar per part del Comitè d’empresa la papereta de mediació de conflicte col.lectiu, per la controvèrsia sorgida arrel del nou mètode de pagament en les situacions d’Incapacitat Temporal (baixes mediques) que afectava al personal provinent de l’antiga AGM CONTACTA S.L.

El dia 8 de gener de 2008 es va celebrar un intent de conciliació davant del Departament de Treball (CEMAC) que va finalitzar sense acord, però amb el compromís verbal per part de l’empresa a donar una sol.lució al conflicte.

Finalment amb data 13 de Febrer es va signar aquest acord entre el Comitè d’empresa de l’antiga (AGM CONTACTA S.L), en el qual l’empresa es compromet a reintegrar els imports descomptats en la nòmina de final de març, a tots aquells treballador/es que es van veure afectats, i que es mantindrà per a tots aquells treballadors/es provinents de l’antiga AGM CONTACTA S.L el cobrament de les pagues extres íntegres.

No hay comentarios: