viernes, 30 de noviembre de 2007

Aixó ha de canviar i l'hem de canviar

Companys,
El passat dia 22 de novembre va signar-se el preacord del IV Conveni de Telemàrketing. Un preacord que no satisfà plenament els interessos dels sindicats, i serà ratificat, el conveni, el proper dia 5 de desembre.
Un cop més ens trobem davant d’una patronal dividida i amb diferents maneres de fer negoci: Deslocalitzacions, creacions de sub-empreses amb aplicacions d’altres convenis tambè precaris, etc.
Per RESPONSABILITAT ens hem vist avessats a signar aquest preacord insuficient i ho hem fet amb
l’objectiu de que no fos indecent que és el que volia la patronal.
El conveni és la base i debem continuar treballant per aclarir i millorar tots aquells articles que no tenen ben definida la seva aplicació. Algunes de les opcions poden ser bé per via jurídica o bé per l’Inspecció de Treball ja que tot el que es pugui aconseguir en aquest sentit després serà d’obligada inclussió al proper conveni.
Som un sector jove i ens queda molt camí, un camí llarg i no exempt de dificultats.
Però, lluny de rendir-nos i amb la força que ens donen els més de 200 delegats que ens situen com a força majoritaria a Catalunya, cal estar tots units per iniciar un nou projecte que ens permetrà treballar des d’avui per un CONVENI DE TELEMARKETING que reflexi la realitat que vivim a Catalunya.
HEM DIT SI PER RESPONSABILITAT
PERÒ DIEM NO PER DIGNITAT

PER UN CONVENI PROPI PER CATALUNYA!
ORGANITZEM-NOS!

No hay comentarios: